Välj kvalité – undvik för låga priser

De flesta som har i åtanke att tillverka eller trycka upp profilplagg, vet hur viktigt det är med god kvalité. Förr i tiden var detta inte lika viktigt och därför gick det också utför för flera företag.

Även om detta enbart rör sig om profilplagg så är planeringen och kvalitén på dessa minst lika viktiga som de övriga varorna eller tjänsterna som erbjuds av företaget. Det veta numera tryckerifirmorna som satsar på produkter i hög kvalité och bra tryckmetoder så att plaggen inte ska förstöras med en gång när man tvättar eller använder dem.

Satsa på bättre kvalité framför låga priser

Även om du har en tight budget att rätta dig efter så är kvalitet A och O vid framställningen av profilplagg.

Tänk på att det är dessa plagg som ska representera ditt företag på bästa sätt, oavsett bärare och att de ska få folk att vilja ta kontakt just med dig.

Är plagget dåligt gjort, med fult och intetsägande tryck som ingen begriper, är det samma sak som att slänga pengar i sjön.

Det som eftersträvas är nöjda mottagare som gärna bär plagget dag efter dag och som gladeligen sprider ert varumärke utan att ens tänka på det.

Ju mindre ett profilplagg ser ut som ett profilplagg, desto bättre är det för din varumärkesspridning, även om logga och budskap naturligtvis ska sticka ut.

Dålig kvalité orsakar irritation

Vad kan vara mer irriterande än ett plagg som vrider sig, släpper i sömmarna eller som trasas sönder efter en användning?

En produkt som krånglar eller väcker irritation kan få oanade konsekvenser och ett helt koppel sura kunder eller mottagare efter sig, som inte är rädda för att delge sina åsikter. Och dålig marknadsföring sprider sig snabbt, precis som god marknadsföring…

Se därför till att lägga lite mer pengar på att skapa fina profilplagg – det vinner ni alltid på i slutändan!

 
 
 
 

Archives

 
 

Categories

  • No categories