Val av rätt profilplagg

Olika plagg lämpar sig bättre för olika företag och ibland kan det verka som en djungel därute för att hitta rätt. Just profilkläder har blivit en alltmer populär produkt för att sprida ett varumärke och för att göra det på bästa sättet är det viktigt att veta vilket eller vilka plagg som ger störst nytta. Den första delen är att lista ut vilket plagg som gör sig bäst för just ert företag eller era kunder.

Skjorta eller t-shirt?

När det kommer till val av profilplagg är det av stor vikt att sätta sig in i användarnas ställe och samtidigt se det hela ur det egna företagets perspektiv. En snygg och enkel skjorta är förmodligen ett plagg som lämpar sig bättre för kontorsbruk än en pikétröja som ger ett mer avslappnat intryck.

En pikétröja kan också komma väl till pass när man är i ständig rörelse såsom på ett café eller på en bensinmack. Det finns heller ingenting som säger att man inte kan välja båda delarna till olika avdelningar, beroende på personal eller utförda sysslor på arbetsplatsen.

När man trycker upp profilplagg gäller det nämligen inte bara att göra dem snygga i en fin kvalité utan att även anpassa dem till bäraren.

En person som ständigt är på språng i arbetet vill kanske ha ett plagg som är lätt att röra sig i och som är mer tåligt än en person som spenderar dagarna framför en skärm eller är på säljuppdrag.

Val av tryck

Även valet av tryck kan ha stor betydelse. Många föredrar ett vanligt färgtryck medan andra tycker att en broderad logga gör sig finare. Tänk på att i många fall är det enkla också det rätta och passar också till fler människor.

Tanken är att så många som möjligt ska bära det eller uppskatta det i vardagen, så att man trivs i plagget är till stor del också avgörande.

 
 
 
 

Archives

 
 

Categories

  • No categories