Ge bort en goodiebag

Vem säger att det endast bör tryckas upp ett profilplagg och inte flera? En bra idé är att göra flera profilplagg som kan komma till glädje för fler personer då smak och tycke är väldigt olika.

En goodiebag eller en giftbox kan vara grädden på moset för dina anställda eller kunder som då inte riskerar att befinna sig i en situation där de helt enkelt ogillar det enda plagget ni skulle ha gjort.

Med en bredd av olika produkter och en s.k. liten minikollektion, gärna av både plagg och accessoarer, så är chansen större att mottagaren kommer att tycka om åtminstone ett eller två plagg/produkter i påsen. Tanken på att få en liten fin, inlindad giftbox gör det hela så mycket mer spännande.

En goodiebag innebär flexibilitet

Det är alltid bra att tillfredsställa så många som möjligt när man är företagare och sitter och funderar ut hur man ska göra för att gynna sin egen varumärkesspridning och samtidigt ge kunder och anställda ett trevligt minne.

Om du vill att så många som möjligt ska använda dina produkter kan det vara bra att kombinera profilplagg med t.ex. en mössa eller en penna i giftbagen. På så vis är det lätt att byta med en annan anställd om någon eller några av produkterna inte skulle stämma överens med ens egen smak.

Det är också en finurlig idé för att få människor att vilja bära fler än ett plagg och istället matcha de olika profilplaggen med varandra och på så sätt sprida ditt varumärke ännu bättre.

En goodiebag i fin utformning ger en känsla av lyx och kan glädja den mest uttråkade kunden en stund.

Flera produkter i en enda gör att det blir en flexibilitet som är bra både för dig och för mottagaren. Bäraren kan bestämma helt och fullt vad denne vill behålla och du gör alltid någon glad i slutändan samtidigt som ditt varumärke får en spark i rätt riktning.

 
 
 
 

Archives

 
 

Categories

  • No categories